Over ons

Wij zijn een klein kantoor met korte lijnen. Dat is een hele bewuste keuze. Wij vinden het belangrijk dat wij in persoonlijk contact staan met onze klanten.

Werkwijze

Samen met u bespreken wij alle aangiftepunten. Voordeel hiervan is dat wij u direct vragen kunnen stellen, zodat er achteraf geen misverstanden zijn. Vervolgens maken wij uw aangifte gereed met behulp van professionele fiscale software. Ter controle krijgt u van ons een fiscaal overzicht mee, waarop ook een berekening staat van de te verwachten teruggaaf of aanslag.

Vast aanspreekpunt

Wanneer uw administratief probleem eenvoudig is, hoeft u niet naar een groot kantoor, waar u te maken krijgt met steeds wisselende medewerkers. Uw aangifte is bij ons in de deskundige handen van Simon Swaerts. Hij is aanspreekpunt voor al uw fiscale problemen. Simon Swaerts heeft ruime ervaring met belastingaangiften.

Kosten

Veel mensen schrikken als ze de rekening van hun belastingadviseur krijgen. U komt bij ons nooit voor verrassingen te staan. Onze kosten liggen lager dan bij grote kantoren. Ons tarief is daarom vergeleken met grote kantoren ook lager.

Voor eenvoudige aangiften rekenen wij een vast tarief. Voor ingewikkelde aangiften of extra werkzaamheden stellen wij samen met u een tarief vast. U kunt kiezen voor een tarief per uur, berekend naar het niveau van de werkzaamheden, of voor een vastgesteld bedrag. Zo wordt u achteraf niet geconfronteerd met een hoge eindafrekening. Bekijk onze tarieven hier.

Indien bovenstaande punten u aanspreken, neem dan contact met ons op.
Wij helpen u graag.